• Immutable Page
  • Info
  • Attachments

OhjeSisältö > HelpOnAdministration > OhjeSivujenPoistamisesta

Sivujen poistaminen

Jos sivujen poistaminen on mahdollistettu (lisätietoja sivuilla HelpOnConfiguration ja OhjeSekalaiset/UseinKysytytKysymykset) ja pääsynvalvontalista sallii, voit poistaa sivuja käyttäen Poista sivu -toimintoa. Sivun poistaminen tarkoittaa sitä, että sivusta luodaan varmuuskopio ja vasta sen jälkeen kyseinen sivu poistetaan. Toimintoa voisi verrata tyhjän sivun tallentamiseen, mikä ei ole mahdollista.

Voit palauttaa poistetun sivun käyttäen standardeja tapoja, lisätietoja löytyy sivun OhjeSekalaiset/UseinKysytytKysymykset kohdasta "Kuinka palautan vanhemman version sivusta?". Jos menet poistetulle sivulle esimerkiksi Siirry sivulle -toimintoa käyttäen, wiki ehdottaa luomaan uuden sivun. Toiminto PageInfo näyttää vanhemmat versiot sivusta. Sitä kautta löytyy poistettu sivu, ellei kyseistä sivua ole poistettu tiedostojärjestelmästä.

(!) Ainoa tapa poistaa sivu kokonaisuudessaan (sisältäen varmuuskopiot, aiemmat versiot, liitetiedostot ja muut tiedot) on poistaa sivu palvelimen tiedostojärjestelmästä. Se onnistuu käyttäen käyttöjärjestelmän tarjoamia työkaluja. Sivu löytyy hakemistosta "data/pages/<SivunNimi>". Jos poistat kyseisen hakemiston, sivun palauttaminen ei onnistu käyttäen wikin palautustapoja.