• Immutable Page
  • Info
  • Attachments

WikiDomačaStran je vaša osebna stran na WikiWikiSplet, kjer lahko zapišete podatke o svoji dosegljivosti, svojih interesih in znanju, ipd. Je osebna lastnina (lastnika ali tistega, ki jo je ustvaril), torej bodite prevideni kako jo spreminjate in kaj zapišete vanjo.

Ko tvorite WikiDomačoStran, dodajte povezavo na KategorijaDomačaStran na koncu te strani.

Ne pozabite, da so takšne strani "lastnina" osebe, ki jo je naredila, zato naj jih druge osebe ne bi spreminjale, razen kadar želijo pustiti sporočilo lastniku. To dosežete tako, da pripnete sporočilo na koncu strani, za štirimi črticami, takole:

  • ----
    Zdravo! -- JürgenHermann

Ustvarjanje Domače Strani

Če želite ustvariti svojo domačo stran:

  • če izbrana tema že ima povezavo, ki kaže na vaše viki uporabniško ime (moderna tema npr. na vrhu strani), samo izberite to povezavo
  • ali pa izberite PoiščiStran (tukaj ali pa znotraj navigacijske vrstice na vrhu viki strani). Na dnu PoiščiStran, previdno vpišite svoje uporabniško ime v polje Pojdi na stran. Uporabite velike začetnice, kjer je to potrebno.

Na naslednji strani izberite HomepageTemplate izmed seznama predlog.

Stran uredite tako, da dodate svoje ime na vrh strani. Po želji dodajte tvoj e-poštni naslov, da vas lahko drugi uporabniki vikija dosežejo neposredno. Če želite, lahko dodate tudi druge osebne podatke, a pretehtajte, če je to primerno. Uporabite gumbe Predogled ali Preveri Črkovanje, da preverite kakšen bo rezultat urejanja, nato izberite gumb Shrani spremembe za shranitev strani.


KategorijaDomačaStran